LCC Wetlands

These drawings represent my first foray into conceptual landscape design – done for my first studio at the University of Oregon, summer 2009.  The program was to renovate a series of former sewage treatment ponds at the entrance to Lane Community College in Eugene, creating a more visually appealing entry to the campus and enhancing connectivity.  We had a very short period for design development, and this mostly ended up as an exercise in presentation drawing construction and rendering.

LCC.plan

LCC.axon.perspectiveLCC.perspective.sectionLCC.plan.zoom

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: